DE VERHALEN DIE ER TOE DOEN

Aan de slag!

In de gemeenten Noardeast-Fryslân en Dantumadiel gaan we samen met alle inwoners aan de slag met het project de Sociale Bouwmarkt. Fryslân heeft een primeur, want op dez emanier werken we samen toe naar de allereerste Sociale Bouwmarkt van Nederland. Tenminste, wanneer dat is waar jullie -de inwoners- ook op zitten te wachten. Dit project gaat namelijk niet om de oprichting van de Sociale Bouwmarkt, maar om de antwoorden op hulpvragen op een snelle en eenvoudige manier onder handbereik van mensen te brengen.

We denken nu dat het idee van de Sociale Bouwmarkt dat antwoord wel eens zou kunnen zijn. Tot nu toe is het een idee wat ons een richting geeft waarin we samen kunnen lopen. Uiteindelijk zijn het de vragenlijsten, gesprekken en brainstorms die de sleutel naar júllie antwoord gaan bevatten. De tijd dat de gemeenten beslissen hoe het beste te kunnen helpen is met deze aanpak voorbij. De antwoorden die ons allemaal aangaan formuleren we samen. En dat is nieuw. Ook voor Noardeast-Fryslân en Dantumadiel.

Het project ‘de Sociale Bouwmarkt’ is daarmee niet alleen een gezamenlijke reis naar nieuwe en duurzame oplossingen, maar het is ook een experiment in een nieuwe samenwerkingsvorm tussen overheid en inwoners. Een project waar vast ook dingen anders zullen lopen dan dat we vooraf dachten, maar waarin de manier waarop we dit aanpakken ook altijd tot oplossingen zal leiden. Laten we er samen de schouders onder zetten!

Wil je meedoen?
Wordt dan onderdeel
van ons bouwteam!

Of je nu een beetje of wat meer tijd wilt besteden aan jouw bouwactiviteiten? Elke vorm van meedoen helpt ons verder. Meld je nu aan bij Erwin om op jouw manier mee te denken en doen.

Erwin Broos

Liever een korte maar krachtige actie:

Stichting de Sociale Bouwmarkt

Aan ons project wordt meegebouwd door Stichting de Sociale Bouwmarkt.

Stichting de Sociale Bouwmarkt heeft de ambitie om met gemeentes in heel Nederland te bouwen aan snelle, heldere en begrijpelijke antwoorden op hulpvragen. De stichting heeft als doel ‘producten’ op het gebied van zorg en ondersteuning overzichtelijk, begrijpelijk en toegankelijk te maken. 

Deel je vragen, opmerkingen en ideeën met Erwin:

FIJN DAT JE MEE WILT DOEN

Laat je gegevens achter, dan hoor je snel van me!

Meedoen kan altijd op een manier die bij je past. Of je veel of weinig tijd hebt, het leuk vindt om met mensen in gesprek te gaan, je creatieve geest in wilt zetten om mee te denken of mee wilt helpen met onderzoek? Laat het me weten, dan zorg ik ervoor dat je zo snel mogelijk onderdeel van ons bouwteam wordt!

Erwin Broos

Contactpersoon

Voornaam:

Achternaam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

FIJN DAT JE IN GESPREK WILT

Laat je gegevens achter, dan hoor je snel van me!

Los van het invullen van de enquête -waar we natuurlijk altijd blij mee zijn- nemen we graag de tijd om persoonlijk met je in gesprek te gaan over jouw wensen en ervaringen. Dat doen we natuurlijk op veilige afstand. We horen graag van je, zodat we een afspraak kunnen maken. Tot snel!

Erwin Broos

Contactpersoon

Voornaam:

Achternaam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Let op...

Het Sociale Bouwmarkt project dat je op het punt staat te gaan bekijken is inmiddels afgerond. Wil je de laatste Bouwmarkt ontwikkelingen ontdekken?
Bezoek dan ons LinkedIn kanaal!