DE VERHALEN DIE ER TOE DOEN

Er is maar één hoofdprijs… En die is voor Ginnum

De afgelopen maanden zijn we langs de dorpen van de gemeenten Noardeast-Fryslân en Dantumdiel gegaan om de te vragen hoe de inwoners geholpen willen worden als ze hulpvragen hebben. Meer dan 1800 inwoners hebben hun stem laten horen en met hun input gaan wij de komende tijd bouwen aan een sociaal domein dat aansluit op de wensen en behoeften van de inwoners. Ondertussen hadden we, zoals jullie vast en zeker weten, een prijs uitgezet. Het dorp dat (naar ratio) de meeste respondenten aanleverde zou ervandoor gaan met een bedrag van €1000,-. De strijd was enorm spannend en de koplopers volgenden elkaar in hoog tempo op. Helaas kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn. Na het tellen van alle inzendingen bleek dat Ginnum winnaar is geworden. In Ginnum hebben 38% van de inwoners de enquête ingevuld en daarmee bleven ze Brantgum (21%) en Westergeest (29%) voor.

Ginnum kreeg van wethouder Jouke Douwe de Vries de cheque waarmee het dorp mag investeren in een project dat de leefbaarheid van het dorp ten goede komt. Ginnum gefeliciteerd! We komen binnenkort graag even langs om te kijken waar jullie de cheque voor gebruikt hebben.

Wil je meedoen?
Wordt dan onderdeel
van ons bouwteam!

Of je nu een beetje of wat meer tijd wilt besteden aan jouw bouwactiviteiten? Elke vorm van meedoen helpt ons verder. Meld je nu aan bij Erwin om op jouw manier mee te denken en doen.

Erwin Broos

Liever een korte maar krachtige actie:

Stichting de Sociale Bouwmarkt

Aan ons project wordt meegebouwd door Stichting de Sociale Bouwmarkt.

Stichting de Sociale Bouwmarkt heeft de ambitie om met gemeentes in heel Nederland te bouwen aan snelle, heldere en begrijpelijke antwoorden op hulpvragen. De stichting heeft als doel ‘producten’ op het gebied van zorg en ondersteuning overzichtelijk, begrijpelijk en toegankelijk te maken. 

Deel je vragen, opmerkingen en ideeën met Erwin:

FIJN DAT JE MEE WILT DOEN

Laat je gegevens achter, dan hoor je snel van me!

Meedoen kan altijd op een manier die bij je past. Of je veel of weinig tijd hebt, het leuk vindt om met mensen in gesprek te gaan, je creatieve geest in wilt zetten om mee te denken of mee wilt helpen met onderzoek? Laat het me weten, dan zorg ik ervoor dat je zo snel mogelijk onderdeel van ons bouwteam wordt!

Erwin Broos

Contactpersoon

Voornaam:

Achternaam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

FIJN DAT JE IN GESPREK WILT

Laat je gegevens achter, dan hoor je snel van me!

Los van het invullen van de enquête -waar we natuurlijk altijd blij mee zijn- nemen we graag de tijd om persoonlijk met je in gesprek te gaan over jouw wensen en ervaringen. Dat doen we natuurlijk op veilige afstand. We horen graag van je, zodat we een afspraak kunnen maken. Tot snel!

Erwin Broos

Contactpersoon

Voornaam:

Achternaam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Let op...

Het Sociale Bouwmarkt project dat je op het punt staat te gaan bekijken is inmiddels afgerond. Wil je de laatste Bouwmarkt ontwikkelingen ontdekken?
Bezoek dan ons LinkedIn kanaal!