DE VERHALEN DIE ER TOE DOEN

Groeten uit Blije

Op woensdag 7 oktober ging collega Steven naar Blije. Het was een mooie zonnige herfstdag en dat betekent in Blije en omgeving dat de hakselaars en tractoren de maisvelden intrekken. En dan kan je maar beter het gaspedaal even loslaten zo maken de bordjes langs de weg ons duidelijk: ‘oogsttijd = modder op de weg!’ We laten de tractoren even voor wat ze zijn en gaan op zoek naar dorpsbewoners die hun verhaal met ons willen delen. En die zijn er genoeg.

We spraken een vrouw die haar labrador aan het uitlaten was over hoe zij doorgaans een antwoord zocht op haar hulpvragen. “Dan zoek ik op internet of bel ik de gemeente” was haar antwoord. Maar naar even doorvragen wilde ze haar antwoord nog wel graag aanvullen: “Als ik echt niet weet waar ik moet zijn dan zoek ik contact met de Doarpsomtinkers. Die weten altijd wel waar ik terecht kan.” Na vele mooie verhalen van inwoners van Blije te hebben gehoord vertrekken we weer naar de volgende plaats. Wat hangen blijft? Inwoners van Blije die passen op elkaar!

Wil je meedoen?
Wordt dan onderdeel
van ons bouwteam!

Of je nu een beetje of wat meer tijd wilt besteden aan jouw bouwactiviteiten? Elke vorm van meedoen helpt ons verder. Meld je nu aan bij Erwin om op jouw manier mee te denken en doen.

Erwin Broos

Liever een korte maar krachtige actie:

Stichting de Sociale Bouwmarkt

Aan ons project wordt meegebouwd door Stichting de Sociale Bouwmarkt.

Stichting de Sociale Bouwmarkt heeft de ambitie om met gemeentes in heel Nederland te bouwen aan snelle, heldere en begrijpelijke antwoorden op hulpvragen. De stichting heeft als doel ‘producten’ op het gebied van zorg en ondersteuning overzichtelijk, begrijpelijk en toegankelijk te maken. 

Deel je vragen, opmerkingen en ideeën met Erwin:

FIJN DAT JE MEE WILT DOEN

Laat je gegevens achter, dan hoor je snel van me!

Meedoen kan altijd op een manier die bij je past. Of je veel of weinig tijd hebt, het leuk vindt om met mensen in gesprek te gaan, je creatieve geest in wilt zetten om mee te denken of mee wilt helpen met onderzoek? Laat het me weten, dan zorg ik ervoor dat je zo snel mogelijk onderdeel van ons bouwteam wordt!

Erwin Broos

Contactpersoon

Voornaam:

Achternaam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

FIJN DAT JE IN GESPREK WILT

Laat je gegevens achter, dan hoor je snel van me!

Los van het invullen van de enquête -waar we natuurlijk altijd blij mee zijn- nemen we graag de tijd om persoonlijk met je in gesprek te gaan over jouw wensen en ervaringen. Dat doen we natuurlijk op veilige afstand. We horen graag van je, zodat we een afspraak kunnen maken. Tot snel!

Erwin Broos

Contactpersoon

Voornaam:

Achternaam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Let op...

Het Sociale Bouwmarkt project dat je op het punt staat te gaan bekijken is inmiddels afgerond. Wil je de laatste Bouwmarkt ontwikkelingen ontdekken?
Bezoek dan ons LinkedIn kanaal!