DE VERHALEN DIE ER TOE DOEN

Inwoners van de gemeenten Dantumadiel en Noardeast-Fryslân hadden tot afgelopen maandag om middels de enquête mee doen met het onderzoek van De Sociale Bouwmarkt. In totaal hebben we meer dan 1800 ingevulde enquêtes ontvangen en meer dan 190 gesprekken gevoerd in 60 dorpen. Een prachtig resultaat waarvoor we jullie nogmaals willen danken!

Jullie hebben je stem massaal laten horen en dat vraagt om een goed en snel vervolg. Daarom is gisteren het analyseteam gelijk bezig gegaan met het doornemen met het alle input. In de raadszaal in Kollum is de eerste stap gezet om te komen tot een Sociaal Domein dat aansluit op de wensen en behoeften van de inwoners. In de komende weken zullen er nog meer sessies volgen die ervoor moeten zorgen dat wij begin december bij jullie terug kunnen komen met de eerste opbrengsten van het onderzoek. Ook zullen we dan de winnaar van de winactie bekend maken. We kijken ernaar uit om de komende tijd samen met inwoners verder te bouwen. Jullie horen snel van ons!

Wil je meedoen?
Wordt dan onderdeel
van ons bouwteam!

Of je nu een beetje of wat meer tijd wilt besteden aan jouw bouwactiviteiten? Elke vorm van meedoen helpt ons verder. Meld je nu aan bij Erwin om op jouw manier mee te denken en doen.

Erwin Broos

Liever een korte maar krachtige actie:

Stichting de Sociale Bouwmarkt

Aan ons project wordt meegebouwd door Stichting de Sociale Bouwmarkt.

Stichting de Sociale Bouwmarkt heeft de ambitie om met gemeentes in heel Nederland te bouwen aan snelle, heldere en begrijpelijke antwoorden op hulpvragen. De stichting heeft als doel ‘producten’ op het gebied van zorg en ondersteuning overzichtelijk, begrijpelijk en toegankelijk te maken. 

Deel je vragen, opmerkingen en ideeën met Erwin:

FIJN DAT JE MEE WILT DOEN

Laat je gegevens achter, dan hoor je snel van me!

Meedoen kan altijd op een manier die bij je past. Of je veel of weinig tijd hebt, het leuk vindt om met mensen in gesprek te gaan, je creatieve geest in wilt zetten om mee te denken of mee wilt helpen met onderzoek? Laat het me weten, dan zorg ik ervoor dat je zo snel mogelijk onderdeel van ons bouwteam wordt!

Erwin Broos

Contactpersoon

Voornaam:

Achternaam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

FIJN DAT JE IN GESPREK WILT

Laat je gegevens achter, dan hoor je snel van me!

Los van het invullen van de enquête -waar we natuurlijk altijd blij mee zijn- nemen we graag de tijd om persoonlijk met je in gesprek te gaan over jouw wensen en ervaringen. Dat doen we natuurlijk op veilige afstand. We horen graag van je, zodat we een afspraak kunnen maken. Tot snel!

Erwin Broos

Contactpersoon

Voornaam:

Achternaam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Let op...

Het Sociale Bouwmarkt project dat je op het punt staat te gaan bekijken is inmiddels afgerond. Wil je de laatste Bouwmarkt ontwikkelingen ontdekken?
Bezoek dan ons LinkedIn kanaal!