DE VERHALEN DIE ER TOE DOEN

We zijn begonnen!

Het is de mooiste en warmste septembermaand ooit. Dat mooie weer willen we natuurlijk goed gebruiken. Dorpen bezoeken is een stuk leuker met een zonnetje erbij. Dus trokken Erwin, Marlene, Willemien, Jarno, Steven, Richard en Mirella er vanochtend op uit. De site staat live, dus de enquêtes kunnen worden ingevuld. Met posters en flyers onder de armen trokken verschillende duo’s diverse dorpen in om het project de Sociale Bouwmarkt onder de aandacht te brengen. En dat een  kwestie van doén, zoals ook te zien is op Willemien’s foto hieronder.

De kans dat je een -of meerdere bouwteamleden tegenkomt wordt groter en groter. Net zoals de kans dat je de posters en flyers in het wild kunt spotten. Kom je een van ons tegen? Spreek ons gerust aan. We gaan graag in gesprek om zo jouw kennis en ervaring te verzamelen. En of je ons nu al wel of niet tegen bent gekomen, het invullen van de enquête kun je nu al doen. Een kwestie van even klikken en 5 minuten van je tijd. O ja, het is ook heel fijn wanneer je dit artikel even deelt met familie, vrienden of kennissen die in Noardeast-Fryslân en Dantumadiel wonen. Hoe meer ingevulde enquêtes hoe beter!

 

Wil je meedoen?
Wordt dan onderdeel
van ons bouwteam!

Of je nu een beetje of wat meer tijd wilt besteden aan jouw bouwactiviteiten? Elke vorm van meedoen helpt ons verder. Meld je nu aan bij Erwin om op jouw manier mee te denken en doen.

Erwin Broos

Liever een korte maar krachtige actie:

Stichting de Sociale Bouwmarkt

Aan ons project wordt meegebouwd door Stichting de Sociale Bouwmarkt.

Stichting de Sociale Bouwmarkt heeft de ambitie om met gemeentes in heel Nederland te bouwen aan snelle, heldere en begrijpelijke antwoorden op hulpvragen. De stichting heeft als doel ‘producten’ op het gebied van zorg en ondersteuning overzichtelijk, begrijpelijk en toegankelijk te maken. 

Deel je vragen, opmerkingen en ideeën met Erwin:

FIJN DAT JE MEE WILT DOEN

Laat je gegevens achter, dan hoor je snel van me!

Meedoen kan altijd op een manier die bij je past. Of je veel of weinig tijd hebt, het leuk vindt om met mensen in gesprek te gaan, je creatieve geest in wilt zetten om mee te denken of mee wilt helpen met onderzoek? Laat het me weten, dan zorg ik ervoor dat je zo snel mogelijk onderdeel van ons bouwteam wordt!

Erwin Broos

Contactpersoon

Voornaam:

Achternaam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

FIJN DAT JE IN GESPREK WILT

Laat je gegevens achter, dan hoor je snel van me!

Los van het invullen van de enquête -waar we natuurlijk altijd blij mee zijn- nemen we graag de tijd om persoonlijk met je in gesprek te gaan over jouw wensen en ervaringen. Dat doen we natuurlijk op veilige afstand. We horen graag van je, zodat we een afspraak kunnen maken. Tot snel!

Erwin Broos

Contactpersoon

Voornaam:

Achternaam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Let op...

Het Sociale Bouwmarkt project dat je op het punt staat te gaan bekijken is inmiddels afgerond. Wil je de laatste Bouwmarkt ontwikkelingen ontdekken?
Bezoek dan ons LinkedIn kanaal!