DE VERHALEN DIE ER TOE DOEN

Wie wint de €1.000,=

Met het ingaan van de laatste week van het onderzoek van De Sociale Bouwmarkt is er een nieuwe koploper gekomen in de strijd om de hoofdprijs van €1000. We meldden vorige week al dat de strijd nog lang niet beslist was en het blijkt dat daar geen woord aan gelogen was. Waar Westergeest vorige week nog koploper was, zijn ze deze week niet meer terug te vinden in de top 3. Ginnum is daarentegen door een enorme opleving ineens de top 3 binnengestormd.

De tussenstand op 2 november is als volgt:
1. Brantgum
2. Waaxens
3. Ginnum

Op maandag 9 november gaan we kijken welke dorpen dan eerste en tweede staan. Die dorpen gaan er vandoor met een cheque van 1000 en 500 euro.
Je hebt dus nog een volle week om in alle WhatsApp groepen dorpsgenoten op te roepen om mee te doen aan het onderzoek en de vragenlijst in te vullen. Succes!

Direct de enquête invullen? Dat doe je hier

Wil je meedoen?
Wordt dan onderdeel
van ons bouwteam!

Of je nu een beetje of wat meer tijd wilt besteden aan jouw bouwactiviteiten? Elke vorm van meedoen helpt ons verder. Meld je nu aan bij Erwin om op jouw manier mee te denken en doen.

Erwin Broos

Liever een korte maar krachtige actie:

Stichting de Sociale Bouwmarkt

Aan ons project wordt meegebouwd door Stichting de Sociale Bouwmarkt.

Stichting de Sociale Bouwmarkt heeft de ambitie om met gemeentes in heel Nederland te bouwen aan snelle, heldere en begrijpelijke antwoorden op hulpvragen. De stichting heeft als doel ‘producten’ op het gebied van zorg en ondersteuning overzichtelijk, begrijpelijk en toegankelijk te maken. 

Deel je vragen, opmerkingen en ideeën met Erwin:

FIJN DAT JE MEE WILT DOEN

Laat je gegevens achter, dan hoor je snel van me!

Meedoen kan altijd op een manier die bij je past. Of je veel of weinig tijd hebt, het leuk vindt om met mensen in gesprek te gaan, je creatieve geest in wilt zetten om mee te denken of mee wilt helpen met onderzoek? Laat het me weten, dan zorg ik ervoor dat je zo snel mogelijk onderdeel van ons bouwteam wordt!

Erwin Broos

Contactpersoon

Voornaam:

Achternaam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

FIJN DAT JE IN GESPREK WILT

Laat je gegevens achter, dan hoor je snel van me!

Los van het invullen van de enquête -waar we natuurlijk altijd blij mee zijn- nemen we graag de tijd om persoonlijk met je in gesprek te gaan over jouw wensen en ervaringen. Dat doen we natuurlijk op veilige afstand. We horen graag van je, zodat we een afspraak kunnen maken. Tot snel!

Erwin Broos

Contactpersoon

Voornaam:

Achternaam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Let op...

Het Sociale Bouwmarkt project dat je op het punt staat te gaan bekijken is inmiddels afgerond. Wil je de laatste Bouwmarkt ontwikkelingen ontdekken?
Bezoek dan ons LinkedIn kanaal!