DE VERHALEN DIE ER TOE DOEN

Wij gaan weer aan de slag met jullie feedback

Nadat we tijdens de onderzoeksfase meer dan 1800 inwoners van gemeenten Noardeast-Fryslân en Dantumadiel bereid hebben gevonden om hun wensen, hulpvragen en verhalen met ons te delen, zijn wij afgelopen najaar hard aan de slag gegaan met het vormgeven van de Sociale Bouwmarkt. Omdat de Sociale Bouwmarkt er is voor de inwoners waren wij natuurlijk heel benieuwd of wij alle input goed hadden verwerkt. Daarom hebben wij de afgelopen tijd meer dan 400 respondenten van de eerste enquête gebeld of gemaild met de vraag of ze blij waren met de uitkomst, wat ze eventueel misten en of ze nog tips hadden voor het vervolg van het traject. Van deze groep hebben meer dan 100 mensen ons opnieuw geholpen met het delen van hun mening.

We zijn enorm blij om te zien dat jullie in grote aantallen enthousiast zijn over het ontwerp. Zoals een respondent zegt: “Mooi dat er steeds meer maatwerk mogelijk is en de persoon zelf kan aangeven wat het beste werkt.”

De komen tijd gaan wij hard aan de slag met de feedback om zo de Sociale Bouwmarkt nog meer aan te laten sluiten op de wensen en behoeften van de inwoners. In februari komen wij bij jullie terug en kunnen we meer vertellen over hoe het vervolg eruit gaat zien. Wederom heel veel dank voor jullie input. We gaan er samen wat moois van maken!

Wil je meedoen?
Wordt dan onderdeel
van ons bouwteam!

Of je nu een beetje of wat meer tijd wilt besteden aan jouw bouwactiviteiten? Elke vorm van meedoen helpt ons verder. Meld je nu aan bij Erwin om op jouw manier mee te denken en doen.

Erwin Broos

Liever een korte maar krachtige actie:

Stichting de Sociale Bouwmarkt

Aan ons project wordt meegebouwd door Stichting de Sociale Bouwmarkt.

Stichting de Sociale Bouwmarkt heeft de ambitie om met gemeentes in heel Nederland te bouwen aan snelle, heldere en begrijpelijke antwoorden op hulpvragen. De stichting heeft als doel ‘producten’ op het gebied van zorg en ondersteuning overzichtelijk, begrijpelijk en toegankelijk te maken. 

Deel je vragen, opmerkingen en ideeën met Erwin:

FIJN DAT JE MEE WILT DOEN

Laat je gegevens achter, dan hoor je snel van me!

Meedoen kan altijd op een manier die bij je past. Of je veel of weinig tijd hebt, het leuk vindt om met mensen in gesprek te gaan, je creatieve geest in wilt zetten om mee te denken of mee wilt helpen met onderzoek? Laat het me weten, dan zorg ik ervoor dat je zo snel mogelijk onderdeel van ons bouwteam wordt!

Erwin Broos

Contactpersoon

Voornaam:

Achternaam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

FIJN DAT JE IN GESPREK WILT

Laat je gegevens achter, dan hoor je snel van me!

Los van het invullen van de enquête -waar we natuurlijk altijd blij mee zijn- nemen we graag de tijd om persoonlijk met je in gesprek te gaan over jouw wensen en ervaringen. Dat doen we natuurlijk op veilige afstand. We horen graag van je, zodat we een afspraak kunnen maken. Tot snel!

Erwin Broos

Contactpersoon

Voornaam:

Achternaam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Let op...

Het Sociale Bouwmarkt project dat je op het punt staat te gaan bekijken is inmiddels afgerond. Wil je de laatste Bouwmarkt ontwikkelingen ontdekken?
Bezoek dan ons LinkedIn kanaal!